Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαρακτήρες της Marvel στο Fortnite και προσωρινή αφαίρεση του building

*
Η νέα σεζόν του Fortnite ξεκίνησε και το παρόν δίνουν χαρακτήρες της Marvel, όπως οι Doctor Strange, Prowler αλλά και ο Iron Man που επιστρέφει. Από τις 30 Μαρτίου ως τις 3 Απριλίου, η Epic Games θα προσφέρει όλα τα έσοδα από το Fortnite στην ενίσχυση της ανθρωπιστικής προσπάθειας για την ανακούφιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Στην προσπάθεια μετέχει και η Xbox, που επίσης θα προσφέρει τα έσοδά της από τον τίτλο για τον ίδιο σκοπό.

Στο Chapter 3, Season 2: Resistance συνεχίζεται η μάχη για το Zero Point, με τους παίκτες να έχουν στη διάθεσή τους νέες ικανότητες και gadgets. Η ταχύτητά τους έχει αυξηθεί και μέσω το νέου sprint move, μπορούν να "κερδίσουν" επιπλέον επιτάχυνση. Επιπλέον χρησιμοποιώντας έναν ειδικό μανδύα μπορούν να πιάνονται από περβάζια και να ανυψώνονται. Πλέον, δεν χρειάζεται να χτίσετε κάτι για να φτάσετε σε αυτά τα ύψη. Οι λειτουργίες που αφορούν το χτίσιμο έχουν αφαιρεθεί, προς το παρόν όμως.


Επιπλέον, υπάρχει μία σειρά από νέα οχήματα, όπως το IO Titan Tank και το Battle Bus. Οι Doctor Strange και Prowler αποτελούν τμήμα του Battle Pass και κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματός τους θα αποκτήσετε skins για χαρακτήρες όπως οι The Origin, Gunnar και Tuski 2.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*